Main menu

 

Asociația Road Runner Society sau cum ne place nouă mai bine, Road Runner, este proiectul câtorva tineri cu background atât în implemetarea de proiecte cu profil educațional, cultural și în organizarea de evenimente. De la înființare, Road Runner și-a propus crearea unor activități care promovează experimentul artistic și cultural ca stil de viață, libertatea și nonconformismul cot la cot cu dezvoltarea rurală și exploatarea responsabilă a naturii.

Pe parcursul celor 3 ani de existență, Asociația Road Runner Society s-a implicat activ în procesul de dezvoltare rurală din zona Maramureș-Chioar, prin abordarea unor proiecte educaționale, turistice și culturale de revitalizare a spațiului rural. Un astfel de proiect este și festivalul Durușa Summer Hills.

Durusa Summer Hills si-a castigat reputatia in randul festivalurilor de dimensiuni moderate ca fiind unul dintre cele mai hip manifeste de muzica in context de pe scena evenimentelor open air din tara, unde armonia dintre sunet si peisaj se redescopera in fiecare an.

Durusa Summer Hills prin specificul sau promoveaza un lifestyle-atiutudine in care elementele Muzica, Dansul, Expresia Creativa si Mediul Natural se regasesc in perfect echilibru.

 

Principiile Durusa Summer Hills:

  • Crearea unui mediu alternativ de exploatare a resurselor naturale în mod sustenabil;
  • Integrarea artei ca mijloc de exploatare sustenabilă a spațiului rural.
  • Promovarea unei atitudini recunoscătoare față de mediul și spațiul în care activăm.
  • Dezvoltarea unei comunități active în spațiul rural românesc;

 

Facebook Event